Marketingbureau Assen: jouw hulp voor meer klanten en omzet
11 september 2019 
4 min. leestijd

Marketingbureau Assen: jouw hulp voor meer klanten en omzet

Je zoekt een marketingbureau in Assen, dus dat betekent dat je je begeeft op mijn lievelingsterrein. Een wereld vól mogelijkheden op gebied van marketing, zichtbaarheid, communicatie en niet onbelangrijk: meer omzet en klanten.

Wanneer schakel je een marketingbureau in?

Wellicht herken je één van deze problemen. Wanneer je je herkent in onderstaande, dan ben je bij het juiste marketingbureau terecht gekomen. Gewoon in Assen, dus een gratis kennismakingsgesprek is zo geregeld.

 • Je bent zoekende waar je bedrijf nou écht onderscheidend in is
 • Er is ooit een soort plan gemaakt, maar dat leeft niemand echt na
 • Je weet niet goed hoe je doelgroep over jou denkt
 • Welke marketingkanalen het beste werken? Dat weet je niet
 • Elke social media post is een gevecht, want wat moet je nou plaatsen?
 • Je bent op zoek naar een manier om meer omzet en klanten te genereren
 • Je zou het tof vinden om met jouw business in de media je verhaal te doen

Allemaal vragen waarmee je bij een marketingbureau naar binnen kunt lopen. Gewoon in Assen, dus lekker dichtbij.

Jouw marketingbureau in Assen: Bureau Snugger

Je bent echt niet de enige ondernemer die op zoek is naar hulp bij de marketing. Uit eigen onderzoek weet ik dat de meeste ondernemers soms graag hulp inschakelen van een expert. Samen kom je namelijk verder. Met jouw kennis van de inhoud en mijn kennis van de marketingstrategie zijn we een fantastisch team.

Mijn naam is Wendy Oude Veldhuis en ik ben marketingstrateeg. Met 15 jaar ervaring in het marketingvak. Oh, én met een sterk karakter. Dat betekent dat ik niet zomaar alles van je aanneem. Ik stel je vragen en leer jou en je bedrijf graag goed kennen. Daarna kan ik namelijk pas écht mijn werk doen. Met mijn marketingbureau help ik ondernemers uit Assen en omstreken om hun marketing te verbeteren.

Wat ik met mijn marketingbureau voor je kan betekenen:

 • Je krijgt weer rust in je kop en weet waarom klanten voor jou moeten kiezen
 • Het onderscheiden van je concurrent wordt gemakkelijk
 • Je hebt inzicht in de bestaande marketingkanalen en ziet de mogelijkheden
 • De pers is geïnteresseerd in jouw verhaal
 • Je bereikt je doelgroep met de boodschap die jij belangrijk vindt
 • Jouw business wordt zichtbaar voor potentiële klanten
 • Je omzet en klantenkring zou zomaar eens kunnen groeien…

Mijn diensten op gebied van marketingstrategie

Bureau Snugger is een marketingbureau uit Assen, ik bied de volgende diensten aan:

Marketingstrategie plannen

Soms verandert er iets in je bedrijf of wil je nieuwe diensten of producten lanceren. Of je loopt vast omdat ‘doen wat je altijd deed’ niet meer werkt. Aan de hand van drie strategiesessies gaan we aan de slag met jouw uitdaging en werk ik een plan voor je uit. We kijken naar de doelen, je doelgroep, kernwaarden, archetype en middelen. Dát gaat jou helpen aan een heldere boodschap. Je wordt herkenbaar en gezien door je doelgroep, met als resultaat meer omzet en klanten. Klik hier voor meer informatie over plannen.

Eénmalige marketing sprintsessie

Heb je een concrete vraag over jouw marketing? Twijfel je over één aspect van je marketing? Dan is een éénmalige marketingsessie ideaal voor jou. We plannen een videocall of ik kom naar je toe op locatie. We bespreken je uitdaging en ik help je direct aan een aantal super concrete oplossingen of denkrichtingen. Na 1,5 uur kun jij zelfstandig aan de slag met de uitwerking van onze sessie. Ideaal voor marketeers of ondernemers die éven een sparringspartner nodig hebben. Klik hier voor meer informatie over de marketing sprintsessie.

Marketingcontent

Contentmarketing kun je goed inzetten om zichtbaar te worden én te blijven bij jouw doelgroep. Met behulp van content op social media, in nieuwsbrieven of op je website, blijf jij Top of Mind. Je profiteert direct van het Mere Exposure Effect en klanten weten je eerder te vinden. Maar… waar haal je de tijd (en zin) vandaan om zoveel content te creëren? Vaak blijft het bij een leuk idee en verwaterd het na een week of twee. Met de Contentcreatie sprint gaan we samen twee dagen volle bak aan de slag. Je leert van mij wat werkt op de socials (LinkedIn, Instagram en Facebook) en we gaan ook daadwerkelijk content maken. Fotograferen en filmen is zelfs een optie! Na twee dagen heb jij content voor maanden, we plannen alles netjes in zodat je geen zorgen meer hebt over jouw content en je marketing.

Ben jij actief in Assen of omgeving en ben je op zoek naar een marketingbureau? Found it. Kies één van de bovenstaande diensten, of kijk eens bij één van mijn marketing masterclasses.

Marketing masterclasses

Met behulp van een losse masterclass, train je jezelf op een bepaald gebied. Je leert snel en ik help je vanaf de basis. Op die manier heb jij na één van deze masterclasses volop nieuwe energie én kennis om mee aan de slag te gaan. Beloofd.

Beinvloedingstechnieken en marketingpsychologie

In deze masterclass marketingpsychologie van Bureau Snugger uit Assen leer je in korte tijd alles over de technieken die je kunt inzetten om mensen te beinvloeden. Zo kan ik je vertellen waarom je je prijzen zou moeten afronden, wanneer je geen eurotekens moet gebruiken en waarom mensen nog niet écht warm worden van jouw aanbod. Je leert veel over ons taalgebruik en design in (online) marketing uitingen. Ik praat je bij over ons reptielenbrein en hoe je systeem 1 en systeem 2 kunt beinvloeden door middel van marketing. Interessant voor marketeers, salesmedewerkers en ondernemers die naar een nieuw level marketing en sales willen!

Hoe word ik zichtbaar in de media

Deze marketing masterclass richt zich op PR. Want zodra jouw verhaal wordt verteld in de krant, op tv, op de radio of in een interessante podcast, wordt het opeens veel waardevoller dan wanneer het alleen op jouw website staat. Wanneer een derde iets brengt over jouw business, dan zit je goed. Je wordt zo zichtbaar voor jouw doelgroep en hier komen geregeld nieuwe klanten uit. Tijd om je te verdiepen in de manieren waarop jij in de pers kunt komen dus!