bureausnugger-wendyov

Zoek jij een marketing spreker voor jouw event?

Ontdek de geheimen uit de marketingpsychologie

wendy-oude-veldhuis-masterclass

Toffe spreker? Check!

Goed dat je er bent! En superleuk dat je een event organiseert waarvoor je een spreker op gebied van marketing zoekt. Soms is het best een zoektocht om een goede spreker te vinden die past bij jouw thema.

Mijn naam is Wendy Oude Veldhuis en ik ben spreker en trainer op gebied van marketingpsychologie en beïnvloedingstechnieken. Marketing én psychologie dus, want die twee zijn een perfect match. Ik breng niet alleen wetenschappelijke kennis mee, maar ook ruim 17 jaar ervaring als marketingstrateeg en beïnvloedingspsycholoog.

Zoek jij een spreker op gebied van marketing?

Op een toegankelijke én praktische manier neem ik je publiek mee tijdens een inspirerende presentatie. Tijdens zo’n presentatie richten we ons voornamelijk op beïnvloedingstechnieken die je de volgende dag al kunt inzetten in je werk. Of beter nog… tijdens de netwerkborrel na afloop van jouw evenement.

De onderwerpen waarover ik spreek

psychologie in marketing

Marketingpsychologie & beïnvloeden

Anderen beïnvloeden of sturen in de juiste richting. Het voelt als magie, maar er is een flink aantal beïnvloedingstechnieken die jou kunnen helpen aan betere resultaten in je marketing of je business.
Naar spreker marketingpsychologie
Ik ben gecertificeerd Cialdini Ethical Influence Practitioner
duurzaam gedrag stimuleren

Duurzame keuzes stimuleren

Deze is speciaal voor professionals met een ‘groen’ hart. Je wilt jouw doelgroep stimuleren om duurzamere keuzes te maken? Deze masterclass helpt je met de juiste technieken.
Naar spreker duurzaam gedrag
Ik ben ook klimaatpsycholoog

Waarom mij als marketing spreker?

wendy-oude-veldhuis-klimaatpsychologie

Deskundig in marketingpsychologie

Natuurlijk geef ik jou en je publiek de nodige inzichten in de psychologie en beïnvloedingstechnieken. We gaan aan de hand van voorbeelden en storytelling in vogelvlucht door de werking van het brein. Vervolgens is het tijd om een aantal beïnvloedingstechnieken uit te lichten, die ik op maat kies voor jouw event, thema of doelgroep. Zo weet je zeker dat deze presentatie spot on is voor de mensen in de zaal.

Praktische beïnvloedingstechnieken

De reactie die ik het meeste krijg na sprekersklussen is dat de presentatie zo lekker praktisch is. Ik neem voorbeelden en resultaten mee uit de praktijk, maar we gaan ook samen met de zaal aan de slag met diverse vormen van interactie. Soms is het korte brainstorm met de buurman of buurvrouw, andere keren een vraag, een test met het publiek of een korte quiz. Door de informatie in diverse vormen aan te bieden, is er afwisseling én blijft je nieuwe kennis beter hangen. Je publiek kan na deze presentatie de kennis direct in de praktijk brengen.

Afgestemd op jouw publiek

Of je nu een klein team, een groot bedrijf of een netwerkclub vol professionals aanspreekt, ik pas mijn presentatie aan op de behoeften van jouw publiek. Tijdens een voorbereidend gesprek kijken we naar de richtlijnen qua thema, doelen, doelgroep en inhoud. Daar pas ik als spreker mijn presentatie op aan.
badge-cialdini-wendyoudeveldhuis-ethical-influence-practitioner

Gecertificeerd en 17 jaar ervaring

Ik ben opgeleid als marketeer, beïnvloedingspsycholoog en klimaatpsycholoog. Als één van de weinige experts in Nederland ben ik gecertificeerd 'Ethical Influence Practitioner' bij The Cialdini Institute en aangesloten bij Stichting Klimaatpsychologie. Daarnaast werk ik al ruim 17 jaar als marketingstrateeg bij reclamebureaus en op marketingafdelingen. In de afgelopen jaren kwam ik met veel verschillende branches en bedrijven in aanraking en werkte ik met grote bedrijven, maar ook met MKB bedrijven, goede doelen en overheden.

Wat anderen zeiden over mijn skills als marketing spreker...

"De masterclass zat vol met nuttige voorbeelden uit het veld door de vele ervaring van Wendy. Hierdoor en door het interactieve karakter was het erg inspirerend en ging ik echt weg met mogelijke concrete acties voor mijn winkelopening!"


"Wat een toffe presentatie was dit! Wendy vertelt niet alleen enthousiast, maar heeft ook expertise, beantwoord op een leuke manier (kritische) vragen en inspireert. Een aanrader dus als je een spreker zoekt op gebied van marketing."


"De tijd vloog voorbij en haar enthousiasme werkt aanstekelijk."


"Niet alleen erg interessant door alle informatie die Wendy - op een leuke manier - verstrekte, maar ook lekker interactief en speels door de goeie opdrachten die we moesten uitvoeren. Aanrader!"


wendy-oude-veldhuis-9

Ben ik jouw spreker?

Sluit je aan bij honderden andere professionals en laat je meenemen in de wereld van beïnvloeden en overtuigen. Laat je kansen vooral niet liggen!

Ben je benieuwd wat ik als marketing spreker kan betekenen voor jouw evenement? Stuur me gerust een berichtje zodat we kunnen kennismaken. Of bel me gelijk met jouw vragen. Het is helemaal aan jou!