arrow_drop_up arrow_drop_down
wendy oude veldhuis marketingcoach

Marketingadvies

Jouw marketingstrateeg voor de beste strategie en uitvoer!

Marketingstrategie, wat is dat?

Marketingconsultant, marketingstrateeg of marketingcoach?

Het is maar hoe je het beestje noemt. Ik heb gekozen voor marketingstrateeg, omdat ik graag samen met klanten werk aan hun vragen en uitdagingen op een hoger niveau dan alleen de uitvoering. Het is fijn als je als ondernemer of manager een sparringspartner hebt, die je adviseert over de te bewandelen paden.

Ik help je weer tot rust te komen. Je krijgt orde in de chaos, ziet mogelijkheden en hebt weer focus. Want er gebeurt véél op gebied van (online) marketing! Heb jij nog overzicht in alle mogelijkheden? Weet jij nog wat je doelgroep belangrijk vindt en welke kanalen deze mensen gebruiken?

Ik kan je helpen met o.a.:

  • Een nieuwe marketingstrategie
  • Het inzetten van beinvloedingstechnieken (online, offline, op locatie)
  • Social mediastrategie
  • Een strategie voor PR en media
  • Doelgroepkeuzes en opstellen van persona's
  • Sparsessies
  • Het introduceren van een nieuw product of nieuwe dienst
  • Het uitvoeren van marketingcampagnes

Zo help ik je met jouw marketing

Ik ben voor jou beschikbaar als marketingstrateeg. Of marketingcoach, dat kan ook. We kijken naar de huidige situatie van je bedrijf, medewerkers en de uitdagingen die je hebt.


Heb je een concrete vraag? Dan is één marketing sprintsessie wellicht al voldoende om vooruit te komen. Heb je een complexer probleem of wil je meer hulp met de uitvoering? Dan kun je denken aan een traject van een aantal sessies, waarbij ik een strategisch plan voor je schrijf of een gehele campagne of productie voor je coördineer. Maar alles begint met een gratis intake, dus laat me weten welke vraag jij hebt, dan kijk ik hoe ik je kan helpen.

Marketing mogelijkheden

marketingcoaching

Strategisch plan

Soms verandert er iets in je bedrijf of wil je nieuwe diensten of producten lanceren. Of je loopt vast omdat 'doen wat je altijd deed' niet meer werkt. Aan de hand van drie strategiesessies gaan we aan de slag met jouw uitdaging en werk ik een plan voor je uit. We kijken naar de doelen, je doelgroep, kernwaarden, archetype en middelen. Dát gaat jou helpen aan een heldere boodschap. Je wordt herkenbaar en gezien door je doelgroep, met als resultaat meer omzet en klanten.

sparringsessie marketing

Eénmalige marketingsessie

Heb je een concrete vraag? Twijfel je over één aspect van je marketing? Dan is een éénmalige marketingsessie ideaal voor jou. We plannen een videocall of ik kom naar je toe op locatie. We bespreken je uitdaging en ik help je direct aan een aantal super concrete oplossingen of denkrichtingen. Na 1,5 uur kun jij zelfstandig aan de slag met de uitwerking van onze sessie. Ideaal voor marketeers of ondernemers die éven een sparringspartner nodig hebben.
marketingbureau assen

Marketingcoaching

Je hebt een partner nodig die je snel advies kan geven op het moment dat jij dat wilt. Je zoekt iemand die je langere tijd kan coachen op gebied van marketing, misschien zelfs als versterking van de huidige marketingafdeling. Als je mij kiest, zet ik je aan het werk ;) We maken maandelijks een planning waarmee je zelf aan de slag gaat. En moet er iets worden uitgewerkt? Dan koppel ik je aan een expert uit mijn netwerk.

referentie wendy oude veldhuis
Wendy heeft onze internationale social media strategie zeer professioneel begeleid. Een echte ondernemer, creatief en ziet overal mogelijkheden om iets om te zetten in een kans. Zij is inzetbaar voor diverse marketing vraagstukken en heel fijn om mee samen te werken.
Nienke Mol - brand manager Glen Dimplex Consumer Appliances Europe
Deze website gebruikt cookies