wendy oude veldhuis marketingcoach

Marketingadvies

Jouw marketingstrateeg voor de beste strategie en uitvoer!

Marketingstrategie, wat is dat?

Marketingconsultant, marketingstrateeg of marketingcoach?

Het is maar hoe je het beestje noemt. Ik heb gekozen voor marketingstrateeg, omdat ik graag samen met klanten werk aan hun vragen en uitdagingen op een hoger niveau dan alleen de uitvoering. Het is fijn als je als ondernemer of manager een sparringspartner hebt, die je adviseert over de te bewandelen paden.

Ik help je weer tot rust te komen. Je krijgt orde in de chaos, ziet mogelijkheden en hebt weer focus. Want er gebeurt véél op gebied van (online) marketing! Heb jij nog overzicht in alle mogelijkheden? Weet jij nog wat je doelgroep belangrijk vindt en welke kanalen deze mensen gebruiken?

Ik kan je helpen met o.a.:

  • Een nieuwe marketingstrategie
  • Het inzetten van beinvloedingstechnieken (online, offline, op locatie)
  • Social mediastrategie
  • Een strategie voor PR en media
  • Doelgroepkeuzes en opstellen van persona's
  • Sprintsessies
  • Het uitvoeren van marketingcampagnes

Zo help ik je met jouw marketing

Ik ben voor jou beschikbaar als marketingstrateeg en beïnvloedingspsycholoog. We kijken naar de huidige situatie van je bedrijf, medewerkers en de uitdagingen die je hebt. Vanuit daar kijk ik met je mee wat voor jou het handigste is op gebied van strategie en marketing.


Heb je het idee dat je marketing nu niet het gewenste resultaat geeft? Dan is de Marketingstrategie Sprint absoluut iets voor jou en je team. Wil je zichtbaar worden in de media? Dan help ik je ook graag! Of ben je benieuwd hoe psychologie in jouw marketing zorgt voor keiharde conversie en grote impact? Let me know!

Marketing mogelijkheden

Marketingstrategie Sprint

Je wilt een nieuw bedrijf, nieuwe diensten of nieuw product lanceren? Of je loopt vast omdat 'doen wat je altijd deed' niet meer werkt.

In een Marketingstrategie Sprint gaan we aan de slag met jouw uitdaging. We kijken naar de doelen, je doelgroep, kernwaarden, archetype en middelen. Structuur in een paar uur. Slimme marketing, gewoon met je eigen team.

We werken samen aan je doel en zetten alles om in een actieplan.

Training of Masterclass

Ik richt me nooit op trends of tijdelijke marketingmiddelen, maar kijk graag naar iets waar je wat aan hebt op de lange termijn. In de training over PR leer ik je exact wat de spelregels zijn om zichtbaar de worden in de media. Je wordt de 'go-to-guy' in jouw branche. Of wat dacht je van de training marketing-psychologie en beïnvloedingstechnieken? Door in te zetten op het onderbewuste, knallen de resultaten door het dak. Bizar wat psychologie kan doen voor jouw marketing!
sparringsessie marketing

Contentsprint

Je zet social media in om zichtbaar te blijven voor je doelgroep, maar soms is dat nog knap lastig! Je weet niet wat je moet plaatsen en je hebt er stíekem niet echt de tijd voor om alles netjes bij te houden. Dus eindigt het met onregelmatige posts, irritatie en weinig inspiratie. In een contentsprint gaan we samen twee dagen aan de slag om content te creëren voor minimaal drie maanden. Tussendoor leer ik je wat werkt en hoe je verkopen haalt uit je social media.

referentie wendy oude veldhuis
Wendy heeft onze internationale social media strategie zeer professioneel begeleid in een Sprint. Een echte ondernemer, creatief en ziet overal mogelijkheden om iets om te zetten in een kans. Zij is inzetbaar voor diverse marketing vraagstukken en heel fijn om mee samen te werken.
Nienke Mol - brand manager Glen Dimplex Consumer Appliances Europe