Training Duurzame keuzes stimuleren

Hoe je jouw doelgroep verleidt tot groener gedrag

Deze training is speciaal voor communicatieprofessionals met een ‘groen’ hart. Je wilt jouw doelgroep stimuleren om duurzamere keuzes te maken. Bijvoorbeeld door ze meer met het OV te laten reizen of door ze vaker plantaardig te laten eten. Je bent er klaar voor om jouw communicatiepower in te zetten en de wereld een stukje mooier te maken. Ontdek hoe deze training jouw vaardigheden naar een hoger niveau tilt.

wendy-marketingstrateeg

Klimaatpsycholoog

Je wordt getraind door een klimaatpsycholoog.

duurzaam-gedrag-stimuleren-training

Volop voorbeelden

We werken aan de hand van herkenbare voorbeelden.

redactie journalist

Praktische tips

Je gaat naar huis met de beste beïnvloedingstechnieken en tips. 

Gedragsverandering en duurzaamheid

Stap in de fascinerende wereld van gedragsverandering en je ziet direct hoe irrationeel mensen keuzes maken. Soms snap je er niks van, terwijl het allemaal zo logisch lijkt. Want we wéten dat al die plastic rommel uit China niet goed is, toch kopen we het massaal. Om maar een voorbeeld te noemen. Het is cruciaal om te begrijpen hoe keuzes tot stand komen, voordat je iets kunt veranderen.  Dé reden waarom ik me een tijd terug aansloot bij de stichting Klimaatpsychologie.

Beïnvloedingstechnieken voor groen gedrag

In deze training leer je hoe ons (onbewuste) brein werkt en welke systeemfouten er bestaan. Vervolgens gaan we samen aan de slag met beïnvloedingstechnieken die je kunt inzetten om je doelgroep te verleiden tot duurzamer gedrag. Laat je inspireren door voorbeelden en krijg inzicht in ethische overwegingen bij het toepassen van deze technieken.

Voorbeelden en zelf aan de slag

Natuurlijk krijg je voorbeelden, van succesvolle campagnes of uitingen die goed werken. We analyseren ze en je ziet hoe deze beïnvloedingstechnieken ook werken voor jouw eigen duurzame projecten. Aan de hand van een aantal praktische oefeningen ga je direct aan de slag om de beïnvloedingstechnieken toe te passen in de praktijk. Je leert het snelst door het zelf te doen, dus daar is voldoende ruimte voor in deze training.

Nieuwsgierig naar hoe jij je doelgroep verleidt tot duurzamere keuzes? Stuur me een berichtje!

Sta je open voor groei?

Wat anderen zeggen over Bureau Snugger

Wendy heeft op onze deelnemersbijeenkomst voor wereldwinkels ons in twee uren de basis verteld van consumentenpsychologie. De tijd vloog voorbij en haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Hanneke de Jong - Wereldwinkels Nederland

Wat een toffe presentatie was dit! Wendy vertelt niet alleen enthousiast, maar heeft ook expertise, beantwoord op een leuke manier (kritische) vragen en inspireert. Een aanrader dus.

Helen Roskam - Impuls Zeeland
wendy-oude-veldhuis-masterclass

Training duurzame keuzes

Nieuwsgierig naar hoe jij je doelgroep verleidt tot duurzamere keuzes? Stuur me een berichtje en zet de eerste stap naar effectievere, groene communicatie!


Je kiest helemaal zelf hoe lang jij geïnspireerd wilt worden. Wil je snelle tips & tricks voor een groter publiek? Kies dan bijvoorbeeld voor een lezing van 40 minuten. Wil je de diepte in met een team of groep? Kies dan voor een training met oefeningen, van een aantal uren (tussen 1 en 6 uur, in meerdere delen of naar wens).


Ontdek hoe het brein van je doelgroep werkt én hoe je anderen in de juiste richting stuurt. Je maakt beter verbinding en overtuigt eerder. Soms zelfs zonder het hardop te hoeven zeggen...
Ik wil meer info
Investering: 800,- tot 1200,-