arrow_drop_up arrow_drop_down
wendy oude veldhuis marketingcoach

Over Wendy

Marketingcoach met bijna 15 jaar ervaring!

Wendy Oude Veldhuis

Marketingcoach met ervaring in de media

Ik ben degene die kijkt naar de boarding bij een voetbalwedstrijd. Naar een reclamemast langs de A28. Ik pluis uit hoe iemand's e-mail automation werkt. En ik ben degene die benieuwd is met welke kerstcommercials het Engelse John Lewis dit jaar weer komt. Ik vind het machtig interessant om te zien op welke wijze we mensen kunnen beïnvloeden. Hoe we ze kunnen sturen in de juiste richting. Kunnen helpen én verbinden. Dat is de reden dat ik ooit voor 'Communicatie' koos toen ik klaar was met de HAVO als 17-jarig meisje. Na al die jaren is de fascinatie niet verdwenen. Hoewel de mogelijkheden flink zijn uitgebreid, is de essentie van marketing hetzelfde gebleven. Hoe verover ik de markt met mijn merk? Op dit moment volg ik naast mijn werk als marketingcoach een opleiding tot Beïnvloedingspsycholoog, voor meer verdieping op gebied van beïnvloedingstechnieken.

Het authentieke reclamebureau

Mijn loopbaan begon bij een traditioneel reclamebureau waar me het echte authentieke vak werd geleerd. Ik leerde er alle vormen van drukwerk kennen, deed de studio planning, schreef radiocommercials en begeleidde de bouw van websites, 3D animaties en het maken van bedrijfsfilms.

Vanuit daar groeide ik door naar bedrijven die websites en apps bouwden, daar leerde ik het online marketingvak kennen.  We bouwden e-mailmarketing funnels, ontwikkelden apps, schreven wireframes voor websites en hielpen klanten met blogs en vlogs. In de afgelopen jaren werkte ik voor mooie klanten zoals RTV Noord, Nefit, Provincie Groningen, Batavus, De Friesland Zorgverzekeraar, Vogue girl en Politie Twente.

Van reclamebureau naar marketing advies

Na negen jaar bij diverse reclamebureaus, werd het tijd voor een baan in de media. Inmiddels ben ik ruim vijf jaar verbonden aan de regionale omroep RTV Noord als Marketing Coördinator. Een plek die me ontzettend veel heeft geleerd over het mediavak, journalistiek en het maken van nieuws. In combinatie met mijn achtergrond in de reclamewereld, heb ik veel te bieden. Ik haal er enorm veel plezier uit wanneer ik andere bedrijven en ondernemers kan helpen zichtbaarder te worden. Daarnaast ben ik er voor de orde in de marketingchaos en adviseer ik graag over welke middelen je kunt inzetten.

Hoe ik jou help als marketingcoach

Doordat ik zowel aan de 'bureauzijde' als de 'klantzijde' heb gewerkt, ken ik de ins en outs van reclame en media op mijn duimpje. En door de extra kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan als ondernemer (mét op de top 180 werknemers), weet ik ook hoe lastig het soms is om alle ballen hoog te houden. Dus, vertel mij over je struggles op gebied van marketing en we vinden er een oplossing voor! Lijkt het je goed om eens kennis te maken? Neem dan contact met me op voor een gratis intake!

De 3 populairste marketing trainingen en masterclasses

zakelijke video's smartphone

Zakelijke video's met je smartphone

Video is hot! Maar hoe speel je daar nou op in? In een dag leer ik je alle basics van zakelijke video's maken met je telefoon!

in de media pers

Hoe je zichtbaar wordt in 

de media

Hoe komt het dat sommige merken of mensen veel in de media zijn en jij niet of nauwelijks? Dat leer ik je in deze training!

marketing psychologie neuromarketing

Marketing psychologie en beïnvloedingstechnieken

In deze training leer je alles over beïnvloedingspsychologie die je kunt toepassen in jouw marketing-uitingen!

Deze website gebruikt cookies