wendy-oude-veldhuis-masterclass

Waarom moet je doelgroep voor jou kiezen?

Word een sterk merk zonder vaagtaal!

sparringsessie marketing

Marketingstrategie, maar dan efficiënt

Natuurlijk weten jij en je collega's dat je je moet onderscheiden van 'de rest'. In de praktijk blijkt dat soms nog knap lastig. Welke strategie kiest jouw organisatie? En met welke content overtuig je je klanten? Blijf niet dwalen in je eigen gedachten, dat kost je teveel tijd en je mist kansen...

Je zit met vragen over je branding en marketing:

  • Hoe onderscheid onze organisatie zich?
  • Hoe vinden we meer klanten?
  • Welke marketingkanalen moeten we inzetten?
  • Met welke content overtuigen we onze doelgroep?

In een Marketingsprint help ik jullie aan scherpe antwoorden op dit soort vragen. Geen lange trajecten, maar direct resultaat en voorsprong op je concurrent.

De afgelopen 15 jaar hielp ik al veel MKB-ers met hun marketingstrategie, keuzes voor middelen en contentontwikkeling. Verlies geen uren meer en kom nu in actie.

Wat andere MKB-ers zeggen

Heel interessant, leerzaam en we hebben een concreet plan gemaakt.
Het enthousiasme van Wendy werkte aanstekelijk en zorgde ervoor dat we zelf ook zin hadden om het plan uit te voeren! Wendy weet waar ze over praat, legt alles goed en geduldig uit en het sluit goed aan bij de hulpvraag!
review-wendy-oude-veldhuis
Aniek Bulters

Kringloopbedrijf de Beurs

Wendy is een kei in haar vakgebied. We hebben meerdere keren met haar mogen werken en telkens komt ze met frisse inzichten en creatieve oplossingen. Als je iemand zoekt die jouw verhaal alleen maar bevestigt en ja knikt, ben je bij Wendy niet aan het goede adres. Wendy is eerlijk, concreet en durft echt mee te denken, waardoor je écht vooruit komt! Een aanrader!
review-wendy-oude-veldhuis
Richard Otten

TeamAnimation

Wendy heeft onze internationale social media strategie zeer professioneel begeleid in een Sprint. Een echte ondernemer, creatief en ziet overal mogelijkheden om iets om te zetten in een kans. Zij is inzetbaar voor diverse marketing vraagstukken en heel fijn om mee samen te werken.
review-wendy-oude-veldhuis
Nienke Mol

Glenn Dimplex Europe

Mis geen marketingkennis meer!

Speciaal voor ondernemers en managers uit het MKB heb ik regelmatig een Marketing Update voor je via e-mail. Hiermee krijg je supersnel meer inzicht in:

  • branding & marketingstrategie
  • de beste tools
  • marketingpsychologie

Daarnaast deel ik nieuwe blogs met je, zodat je mijn laatste inzichten en learnings zelf ook kunt toepassen. Schrijf je in en ontvang de updates nu ook! Uitschrijven kan uiteraard altijd.