Marketingpsychologie, gedragsverandering en beïnvloeden

Welke training past bij jou?

Alle trainingen op een rij

Bekijk hier onder alle trainingen en presentaties die je kunt volgen over marketingpsychologie, het stimuleren van duurzaam gedrag en free publicity.
Ik kom graag bij jou op locatie trainen, maar deel mijn kennis ook net zo lief met een groter publiek als spreker op jouw event. 

Marketingpsychologie

Hoe werkt ons brein en hoe kun je beslissingen beïnvloeden of de goede kant opsturen? Ontdek het, zodat je het daarna zelf kunt!
duurzaam gedrag stimuleren

Gedragsbeïnvloeding

Hoe stimuleer je mensen tot duurzamer gedrag? Ik ben ook geschoold als klimaatpsycholoog en deel mijn kennis graag met je!

Online Cursus

Geen zin om te wachten? Ga dan direct aan de slag met deze online cursus die verschillende beïnvloedingstechnieken behandelt!

wendy-online-training

Zichtbaar in de media

In de media komen met jouw nieuws, dat klinkt moeilijker dan het is. In deze training leer je hoe je jouw stukken geplaatst krijgt!

Wat anderen zeggen over Bureau Snugger

De training die Wendy gaf was heel leerzaam en goed afgestemd op de doelgroep. We konden direct bezig met het uitwerken van opdrachten en teksten voor een persbericht. Het leverde een week later al een publicatie op in de vakbladen.

Hilmer Sikkenga - Eigenaar Camping Midden Drenthe

Wendy  kwam met een keur aan tips & trucs die we gaan implementeren zodat we  nog meer mensen kunnen helpen. Een aanrader voor elke (online) ondernemer die open staat voor de ervaren en frisse blik van iemand van buiten.

marketingcoaching referentie

Stan van Eck - Eigenaar

Happy Weight

De masterclass zat vol met nuttige voorbeelden uit het veld door de vele ervaring van Wendy. Hierdoor en door het interactieve karakter was het erg inspirerend en ging ik echt weg met mogelijke concrete acties voor mijn winkelopening!

Emma Kuipers - Storemanager Decathlon Groningen

Een training op maat volgen?