wendy oude veldhuis neuromarketing

Beter presteren met marketingpsychologie

Hoe je het brein van je doelgroep stuurt...

strategiesessie marketing

Marketingpsychologie voor bureaus

Zo'n 10 jaar werkte ik bij diverse (online) marketingbureaus, samen met de beste specialisten. Op gebied van design, SEO, SEA, e-mailmarketing, funnels en socials blinken mensen bij marketingbureaus uit. Maar er is iets waar ze vaak teveel van missen: kennis over ons brein.

Met de juiste kennis over marketingpsychologie en beïnvloedingstechnieken, wordt het werk voor experts en creatieven veel makkelijker, beter én efficiënter.

Want:

  • Je team van specialisten wordt in korte tijd beter
  • Je overtuigt bezoekers en doelgroepen sneller
  • Je gooit geen dure marketingeuro's meer weg
  • Je weet véél beter aan welke knoppen je kunt draaien voor effect

Dagelijks mis je nu nog kansen bij jouw bureau. Je kunt dat snel oplossen met behulp van een workshop of training voor je hele team. Zo heeft iedereen dezelfde basis en kunnen jullie samen nog betere resultaten scoren voor de klant.

Speciaal voor (online) marketingbureaus

neuromarketing ebook

Tweedaagse training

Je wilt next level met je bureau. Dan is kennis over gedragsbeïnvloeding onmisbaar. Als jij precies de juiste boodschap weet te brengen, heeft dat effect op de sales van je klanten. Maak je werk makkelijker met deze training over marketingpsychologie, neuromarketing en beïnvloedingstechnieken. Jij en je team ontdekken welke beïnvloedingstechnieken er bestaan binnen de marketingpsychologie en hoe je deze technieken toepast in je werk.
1695,-
brein neuromarketing

Masterclass psychologie

We duiken de wereld van je brein in. Ik leer jullie alles over marketingpsychologie en de beste  beïnvloedingstechnieken die je zelf kunt toepassen in de offline én online marketinguitingen die je maakt voor klanten. Je krijgt een snelcursus beïnvloeden, ik laat je diverse onderzoeksresultaten zien en de learnings ervan. Deze kun jij direct toepassen in de praktijk zodat je gelijk na deze masterclass aan de slag kunt met je eerste test.
v.a. 550,-
kaartenset-beinvloedingstechnieken

Kaartenset beïnvloeding

In deze kaartenset vind je de 75 beste beïnvloedingstechnieken die jou gaan helpen om een nog betere marketeer, creatief of ondernemer te worden. Je haalt de inspiratie gewoon uit je tas wanneer je impact wilt maken. Op elke kaart staat een beïnvloedingstechniek die je zó kunt toepassen in je werk als (online) marketingspecialist. Je vindt op iedere kaart ook een QR code, die leidt naar een online pagina met nog véél meer inspiratie.
19,85 (staffelkorting mogelijk)

Wat andere MKB-ers zeggen

Heel interessant, leerzaam en we hebben een concreet plan gemaakt.
Het enthousiasme van Wendy werkte aanstekelijk en zorgde ervoor dat we zelf ook zin hadden om het plan uit te voeren! Wendy weet waar ze over praat, legt alles goed en geduldig uit en het sluit goed aan bij de hulpvraag!
review-wendy-oude-veldhuis
Aniek Bulters

Kringloopbedrijf de Beurs

Wendy is een kei in haar vakgebied. We hebben meerdere keren met haar mogen werken en telkens komt ze met frisse inzichten en creatieve oplossingen. Als je iemand zoekt die jouw verhaal alleen maar bevestigt en ja knikt, ben je bij Wendy niet aan het goede adres. Wendy is eerlijk, concreet en durft echt mee te denken, waardoor je écht vooruit komt! Een aanrader!
review-wendy-oude-veldhuis
Richard Otten

TeamAnimation

Wendy heeft onze internationale social media strategie zeer professioneel begeleid in een Sprint. Een echte ondernemer, creatief en ziet overal mogelijkheden om iets om te zetten in een kans. Zij is inzetbaar voor diverse marketing vraagstukken en heel fijn om mee samen te werken.
review-wendy-oude-veldhuis
Nienke Mol

Glenn Dimplex Europe

Mis de nieuwste marketingkennis niet!

Speciaal voor marketeers en creatieven heb ik regelmatig een Marketing Update voor je via e-mail. Hiermee krijg je supersnel meer inzicht in:

  • branding & marketingstrategie
  • de beste tools
  • marketingpsychologie

Daarnaast deel ik nieuwe blogs met je, zodat je mijn laatste inzichten en learnings zelf ook kunt toepassen. Schrijf je in en ontvang de updates nu ook! Uitschrijven kan uiteraard altijd.