E-book Stages of Influence

Er bestaan meer dan 200 beïnvloedingstechnieken, dus soms is het best lastig kiezen! In dit e-book ga je aan de hand van mijn Stages of Influence model aan de slag en zie je welke technieken je wanneer kunt inzetten.

Als extraatje stuur ik je automatisch geregeld de nieuwste inzichten op gebied van marketingpsychologie per mail!

stages-of-influence-wendy
wendy-beinvloedingstechnieken

Super dat je aan de slag wilt!

Hi! Mijn naam is Wendy en ik train ondernemers, marketingteams en communicatieprofessionals op gebied marketingpsychologie en duurzaam gedrag. Door het toepassen van psychologie, kun je écht verschil maken in verkoop of gedragsveranderingen.

Ik ben gek op schrijven en mijn gastblogs over marketingpsychologie zijn o.a. gepubliceerd op MarketingTribune, FrankWatching, De Ondernemer en Marketingfacts.

Welke techniek zet jij straks in?

Dit e-book is heel fijn als je nog geen idee hebt welke beïnvloedingstechniek je zou kunnen inzetten in jouw situatie. Je vindt in het Stages of Influence model een handig framework wat je kunt doorlopen. En heb je vragen? Laat het me vooral weten!

handleiding persberichten