Hoe deze 10 killer beïnvloedingstechnieken je business beter maken

In dit e-book maak je kennis met beïnvloedingstechnieken die je zelf gemakkelijk en zonder extra kosten kunt toepassen in je offline én online marketing. Daarnaast stuur ik je automatisch geregeld de nieuwste inzichten op gebied van marketingpsychologie per mail!

Je ziet welke beïnvloedingstechnieken er worden toegepast door bijvoorbeeld supermarkten en grote multinationals. Ontdek de geheimen van o.a. deze technieken:

  • Schaarste
  • Het decoy-effect
  • Loss aversion
  • Het Fear-then-relief effect
  • Social proof
  • En nog vijf interessante technieken
ebookcover beinvloedingstechnieken

Hi! Mijn naam is Wendy en ik train ondernemers en marketingteams op gebied marketingstrategie en marketingpsychologie. Door het toepassen van psychologie in je marketing, kun je vervolgens écht verschil maken in verkoop of gedragsveranderingen.

Ik ben gek op schrijven en mijn gastblogs over PR, marketingpsychologie en contentmarketing zijn o.a. gepubliceerd op MarketingTribune, FrankWatching, De Ondernemer en Marketingfacts.

Sinds een aantal jaren werk ik veel met sprints, omdat je zo met een multidisciplinair team snel tot de kern komt. In één sessie wordt de basis gelegd voor de gehele marketing. Tijdens een sprint is er direct draagvlak, worden beslissingen van het gehele team en is er na afloop een helder doel met actiepunten als resultaat.

Speciaal voor marketeers, leidinggevenden en ondernemers die next level willen met hun marketing, schreef ik dit e-book. Laat je verbazen door mindblowing onderzoeken en zie hoe deze beïnvloedingstechnieken jouw business binnen no-time beter maken!

wendy oude veldhuis marketingpsychologie
15 jaar

Ervaring in marketing

5

E-books geschreven

50+

Online artikelen

2

Toffe masterclasses

Welke technieken zet jij straks in?

Dit e-book is natuurlijk niet alleen maar fun, maar leert je ook echt iets over marketingpsychologie en beïnvloedingstechnieken. Met volop voorbeelden uit de praktijk en mijn eigen leven, maar ook met tientallen tips over de toepassing van deze technieken in jouw bedrijf of organisatie. Vul je naam en
e-mailadres hieronder in en ik stuur het e-book naar je toe!

ebookcover beinvloedingstechnieken