10 killer beïnvloedingstechnieken die je business beter maken

In dit e-book maak je kennis met beïnvloedingstechnieken die je zelf gemakkelijk en zonder extra kosten kunt toepassen in je offline én online marketing. Daarnaast stuur ik je automatisch geregeld de nieuwste inzichten op gebied van marketingpsychologie per mail!

Je ziet welke beïnvloedingstechnieken er worden toegepast door bijvoorbeeld supermarkten en grote multinationals. Ontdek de geheimen van o.a. deze technieken:

  • Schaarste
  • Het decoy-effect
  • Loss aversion
  • Het Fear-then-relief effect
  • Social proof
  • En nog vijf interessante technieken
ebookcover beinvloedingstechnieken

Hi! Mijn naam is Wendy en ik train ondernemers en marketingteams op gebied marketingstrategie en marketingpsychologie. Door het toepassen van psychologie in je marketing, kun je vervolgens écht verschil maken in verkoop of gedragsveranderingen.

Ik ben gek op schrijven en mijn gastblogs over PR, marketingpsychologie en contentmarketing zijn o.a. gepubliceerd op MarketingTribune, FrankWatching, De Ondernemer en Marketingfacts.

Speciaal voor marketeers, leidinggevenden en ondernemers die next level willen met hun marketing, schreef ik dit e-book. Laat je verbazen door mindblowing onderzoeken en zie hoe deze beïnvloedingstechnieken jouw business binnen no-time beter maken!

wendy oude veldhuis marketingpsychologie

Welke techniek zet jij straks in?

Dit e-book is natuurlijk niet alleen maar fun, maar leert je ook echt iets over marketingpsychologie en beïnvloedingstechnieken. Met volop voorbeelden uit de praktijk en mijn eigen leven, maar ook met tientallen tips over de toepassing van deze technieken in jouw bedrijf of organisatie.

ebookcover beinvloedingstechnieken