Gratis e-book: 

De marketinglessen van

7 Netflix series

Ben jij net als ik gek op marketing én Netflix? Ontvang dan nu gratis het complete e-book met drie marketinglessen uit deze Netflix series:


  • Lessen van El Profesor uit La Casa de Papel
  • Lessen van Harvey Specter uit Suits
  • Lessen van Zulema Zahir uit Vis a Vis
  • Lessen van Raymond Reddington uit The Blacklist
  • Lessen van Otis uit Sex Education
  • Lessen van Tom Kirkman uit Designated Survivor
  • Lessen van Beth Harmon uit The Queen's Gambit
covernetflix
Herkenbaar!
"Deze lessen zijn super herkenbaar en handig! Ik zit weer helemaal in de serie als ik dit lees."
Daan Oolders - Mindchanger
Zonder spoilers gelukkig
Dit e-book is geschreven zonder iets te verraden over de verhaallijnen. Knap!
Debbie Siers - Netflix liefhebber
Mooie lessen
Wat tof dat je de lessen uit de series zo hebt opgepikt en hebt vertaald naar de praktijk.
Tom van Rijn - accountmanager

Hi! Mijn naam is Wendy en ik train ondernemers en marketingteams op gebied marketingstrategie en marketingpsychologie. Door het toepassen van psychologie in je marketing, kun je vervolgens écht verschil maken in verkoop of gedragsveranderingen.

Ik ben gek op schrijven en mijn gastblogs over PR, marketingpsychologie en contentmarketing zijn o.a. gepubliceerd op MarketingTribune, FrankWatching, De Ondernemer en Marketingfacts.

Naast dit alles hang ik graag voor de tv met een goede Netflix serie. Bij het nieuwe seizoen van La Casa de Papel of de laatste afleveringen van Suits zit ik er klaar voor hoor.

Er zitten zóveel goede marketinglessen in al die series, dat het bijna opviel. Ik ben de lessen van bijzondere hoofdpersonages op gaan schrijven de afgelopen maanden en deze zijn uiteindelijk gebundeld in dit leuke e-book! Wat een goede reden om een nieuwe aflevering aan te zetten toch? Na het downloaden inspireer ik je via mijn Marketing Updates regelmatig met nieuwe marketinginzichten, uitschrijven kan natuurlijk op elk moment :)

wendyoudeveldhuis-netflix

Welke marketinglessen uit deze series pas jij toe?

Dit e-book is natuurlijk niet alleen maar fun, je leert ook een heleboel over branding & marketing. Met volop voorbeelden van de hoofdpersonages, persoonlijke voorbeelden van mezelf én een koppeling naar de bekende marketeers.

covernetflix