Gratis e-book: Anchoring

Goed zo! Je wilt meer ontdekken over Anchoring: een krachtige beïnvloedingstechniek voor marketeers, ondernemers en accountmanagers. In dit e-book ontdek je hoe je de techniek op een simpele manier inzet voor jouw organisatie. Zonder extra kosten, kun je met deze techniek veel meer resultaten behalen.

Lees meer over:

  • Wat anchoring is
  • Hoe andere marketeers het inzetten
  • Tips en tricks hoe je het zelf toepast
ebookanchoringmockup

Hi! Mijn naam is Wendy en ik train ondernemers en marketingteams op gebied marketingpsychologie en het stimuleren van duurzaam gedrag. Door het toepassen van psychologie in je marketing, kun je écht verschil maken in verkoop of gedragsveranderingen.

Ik ben gek op schrijven en mijn gastblogs over PR, marketingpsychologie en contentmarketing zijn o.a. gepubliceerd op MarketingTribune, FrankWatching, De Ondernemer en Marketingfacts.

Na het downloaden van dit e-book over Anchoring inspireer ik je met liefde verder via mijn nieuwsbrieven. Die ontvang je ongeveer iedere twee weken en ik licht er allerlei beïnvloedingstechnieken toe.

Uitschrijven kan natuurlijk op elk moment :)

wendyoudeveldhuis-netflix

Hoe ga jij Anchoring toepassen?

Dit e-book is natuurlijk niet alleen maar fun, je leert een heleboel over de beïnvloedingstechniek Anchoring. Met volop voorbeelden van andere marketeers en praktische tips en tricks hoe jij Anchoring toepast in je eigen marketing.

ebookanchoringmockup