arrow_drop_up arrow_drop_down
zichtbaar in de media

Zakelijk vloggen

Leer in één dag hoe je zakelijke video's maakt met je smartphone!

Hoe maak je een zakelijke video met je telefoon?

Video is hot. Veel social media kanalen geven berichten met video voorrang op berichten zonder bewegend beeld. Daarnaast is video snel, doeltreffend en leren (potentiële) klanten je snel kennen door middel van zakelijke video's of vlogs. Zo wordt de stap naar aankoop aanzienlijk kleiner. Met een smartphone kun je tegenwoordig hele toffe video's  maken. In deze masterclass zakelijk vloggen leer ik je:

 • hoe je goed voor de camera staat en hoe jij het beste overkomt
 • hoe je jouw video bewerkt als een pro
 • hoe je je video ondertiteld voor de social media kanalen
 • welke materialen je nodig hebt

Ik leer je de strategie én uitvoering. We gaan aan de slag met je doelen, je script schrijven, filmen en editen. Na de masterclass kun jij aan de slag met jouw eerste zakelijke video. Let's go!

media aandacht

Videoplan

Na de masterclass weet je hoe een  zakelijke video in elkaar steekt en welke elementen nodig zijn.

persbericht schrijven

Tips en trucs

Je leert precies wat je wel en niet moet doen tijdens de opnames. Zo krijg je gegarandeerd mooi beeld.

redactie journalist

Editen

In de masterclass is er volop aandacht voor het bewerken van je video, met simpele apps en tools.

Masterclass zakelijke video's met je smartphone

In deze masterclass leer je alles over het maken van een zakelijke vlog of video met je eigen telefoon. Tenminste, als het geen Nokia uit 2013 is natuurlijk...  Het beste resultaat behaal je met een masterclass van zo'n 6 tot 7 uur. Dan kunnen we écht aan de slag met opnames, oefeningen en het bewerken van jouw eerste zakelijke video. Je leert:

 • Wat je moet doen qua voorbereiding
 • Hoe je natuurlijk overkomt op camera
 • Welke materialen je nodig hebt en hoe ze werken
 • Welke tools er zijn voor het bewerken van je video

In deze marketing masterclass gaan we aan de slag met jouw vraagstukken. Je krijgt achtergrondinformatie, tips, tricks en we gaan jouw eerste zakelijk video of zakelijke vlog maken. In de masterclass heb ik oefeningen voor je, zodat je direct bezig kunt onder mijn begeleiding. Bij vragen ben ik er om je te helpen. In de masterclass laat ik je mijn eigen praktijkvoorbeelden zien en beantwoord ik al je vragen.

 •  We behandelen de strategie, tips en tricks
 • Je krijgt volop persoonlijke begeleiding 
 • Je krijgt mijn e-book 'Álles over zakelijke video’s maken met je smartphone'
 • Je kunt testen welke materialen en gadgets jij fijn vindt werken

In deze training kunnen we echt aan de slag met het maken van een zakelijke video met jouw eigen smartphone. We kunnen werken met iPhone en Android toestellen. De masterclass kan online worden gegeven, of op locatie. Het tarief is afhankelijk van je wensen, de duur, de mate van personalisatie en de voorbereiding. De masterclass kan ook in verkorte versie worden gegeven als webinar!

Wil jij een pro worden in zakelijk vloggen?

Wat anderen zeggen over Bureau Snugger

De masterclass zat vol met nuttige voorbeelden uit het veld door de vele ervaring van Wendy. Hierdoor en door het interactieve karakter was het erg inspirerend en ging ik echt weg met mogelijke concrete acties voor mijn winkelopening!

Emma Kuipers - Storemanager Decathlon Groningen

De training die Wendy gaf was heel leerzaam en goed afgestemd op de doelgroep. We konden direct bezig met het uitwerken van opdrachten en teksten voor een persbericht. Het leverde een week later al een publicatie op in de vakbladen.

Hilmer Sikkenga - Eigenaar Camping Midden Drenthe

Bij de lancering van onze nieuwe sokkencollectie, coachte Wendy ons op gebied van marketing. We hebben influencers ingezet, winacties gedaan en we kwamen al snel in de regionale media. Binnen twee weken was de eerste collectie uitverkocht!

marketingcoaching referentie

John Witteman - Eigenaar

John & Don socks

Boek nu jouw masterclass!

Deze website gebruikt cookies