arrow_drop_up arrow_drop_down
wendy oude veldhuis marketingcoach

Marketingstrategie

Met de juiste strategie wordt jouw marketing easy!

Marketingstrategie, waarom is dat nou zo belangrijk?

Wanneer je een business runt, kom je voor oneindig veel uitdagingen te staan. Marketing is er daar één van. Met een goede marketingstrategie dwing je jezelf om na te denken over belangrijke zaken in je bedrijf of organisatie. Door middel van de juiste marketingstrategie blijf je on track. Je weet waar je heen gaat en dus welke afslag je moet nemen op weg naar dat doel.

Je marketingstrategie hoef je niet te verwerken in een plan van 80 pagina's. Want laten we eerlijk zijn, dat verdwijnt toch in de onderste la van je bureau. Een goed marketingplan is overzichtelijk, doordacht en bevat de juiste hoofdstukken voor jouw toekomst. Zodat je er altijd op kunt terugvallen bij twijfel.

Zo maken we een professionele marketingstrategie

Ik help je weer tot rust te komen. Je krijgt orde in de chaos, ziet mogelijkheden en hebt weer focus. Want er gebeurt véél op gebied van (online) marketing! Heb jij nog overzicht in alle mogelijkheden? Weet jij nog wat je doelgroep belangrijk vindt en welke kanalen deze mensen gebruiken? 

Ik help je met:

  • Een (nieuwe) marketingstrategie
  • Social mediastrategie
  • Opstellen van persona's & persona meetings
  • Je positionering, kernwaarden en USP's
  • Contentstrategie 
  • Contentcreatie
  • Sparsessies
Check wat ik voor je kan doen


Maak een keuze voor jouw strategie

marketingcoaching

Marketingsprint XXL

Je wilt een nieuw bedrijf, nieuwe diensten of nieuw product lanceren? Of je loopt vast omdat 'doen wat je altijd deed' niet meer werkt.

In twee strategiesessies gaan we aan de slag met jouw uitdaging en werk ik een plan voor je uit. We kijken naar de doelen, je doelgroep, kernwaarden, archetype en middelen. Structuur in een paar uur.

We werken samen aan je doel en zetten alles om in een plan voor jouw toekomst.

marketingstrategie-call

Eénmalige marketingsprint

Heb je een concrete vraag? Twijfel je over één aspect van je marketing? Dan is deze sprint ideaal voor jou. We plannen een videocall van 1,5 uur.


We bespreken je uitdaging en ik help je direct aan een aantal super concrete oplossingen of denkrichtingen. Na de call kun jij zelfstandig aan de slag met de uitwerking van onze sessie. Ideaal voor marketeers of ondernemers die éven een sparringspartner nodig hebben.

sparringsessie marketing

Contentsprint

Je zet social media in om zichtbaar te blijven voor je doelgroep, maar soms is dat knap lastig! Je weet niet wat je moet plaatsen en je hebt er stíekem niet echt de tijd voor om alles netjes bij te houden. Dus eindigt het met onregelmatige posts, irritatie en weinig inspiratie. In een contentsprint gaan we samen twee dagen aan de slag om content te creeeren voor minimaal drie maanden. Tussendoor leer ik je wat werkt en hoe je verkopen haalt uit je socials.

referentie wendy oude veldhuis
Wendy heeft onze internationale social media strategie zeer professioneel begeleid in een Marketingsprint XXL. Een echte ondernemer, creatief en ziet overal mogelijkheden om iets om te zetten in een kans. Zij is inzetbaar voor diverse marketing vraagstukken en heel fijn om mee samen te werken.
Nienke Mol - brand manager Glen Dimplex Consumer Appliances Europe
Deze website gebruikt cookies