wendy oude veldhuis marketingcoach

Marketingstrategie

Met de juiste strategie wordt jouw marketing easy!

Wanneer je een business runt, kom je voor oneindig veel uitdagingen te staan. Marketing is er daar één van. Met een goede marketingstrategie dwing je jezelf om na te denken over belangrijke zaken in je bedrijf of organisatie. Door middel van de juiste marketingstrategie blijf je on track. Je weet waar je heen gaat en dus welke afslag je moet nemen op weg naar dat doel.

Je marketingstrategie hoef je niet te verwerken in een plan van 80 pagina's. Want laten we eerlijk zijn, dat verdwijnt toch in de onderste la van je bureau. Een goed marketingplan is overzichtelijk, doordacht en bevat de juiste hoofdstukken voor jouw toekomst. Zodat je er altijd op kunt terugvallen bij twijfel.

Ik help je weer tot rust te komen. Je krijgt orde in de chaos, ziet mogelijkheden en hebt weer focus. Want er gebeurt véél op gebied van (online) marketing! Heb jij nog overzicht in alle mogelijkheden? Weet jij nog wat je doelgroep belangrijk vindt en welke kanalen deze mensen gebruiken? 

Ik help je met:

  • Een (nieuwe) marketingstrategie
  • Social mediastrategie
  • Opstellen van persona's & persona meetings
  • Je positionering, kernwaarden en USP's
  • Contentstrategie 
  • Contentcreatie
  • Sparsessies
Check wat ik voor je kan doen


Maak een keuze voor jouw strategie

Marketingstrategie Sprint

Je wilt een nieuw bedrijf, nieuwe diensten of nieuw product lanceren? Of je loopt vast omdat 'doen wat je altijd deed' niet meer werkt.

In een Marketingstrategie Sprint gaan we aan de slag met jouw uitdaging. We kijken naar de doelen, je doelgroep, kernwaarden, archetype en middelen. Structuur in een paar uur. Slimme marketing, gewoon met je eigen team.

We werken samen aan je doel en zetten alles om in een actieplan.

marketingstrategie-call

Training of Masterclass

Ik richt me nooit op trends of tijdelijke marketingmiddelen, maar kijk graag naar iets waar je wat aan hebt op de lange termijn. In de training over PR leer ik je exact wat de spelregels zijn om zichtbaar de worden in de media. Je wordt de 'go-to-guy' in jouw branche. Of wat dacht je van de training marketing-psychologie en beïnvloedingstechnieken? Door in te zetten op het onderbewuste, knallen de resultaten door het dak. Bizar wat psychologie kan doen voor jouw marketing!

sparringsessie marketing

Je zet social media in om zichtbaar te blijven voor je doelgroep, maar soms is dat nog knap lastig! Je weet niet wat je moet plaatsen en je hebt er stíekem niet echt de tijd voor om alles netjes bij te houden. Dus eindigt het met onregelmatige posts, irritatie en weinig inspiratie. In een contentsprint gaan we samen twee dagen aan de slag om content te creëren voor minimaal drie maanden. Tussendoor leer ik je wat werkt en hoe je verkopen haalt uit je social media.

referentie wendy oude veldhuis
Wendy heeft onze internationale social media strategie zeer professioneel begeleid in een sprintsessie. Een echte ondernemer, creatief en ziet overal mogelijkheden om iets om te zetten in een kans. Zij is inzetbaar voor diverse marketing vraagstukken en heel fijn om mee samen te werken.
Nienke Mol - brand manager Glen Dimplex Consumer Appliances Europe