arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoe deze 10 killer beïnvloedingstechnieken je business beter maken

In dit e-book maak je kennis met beïnvloedingstechnieken die je zelf gemakkelijk en zonder extra kosten kunt toepassen in je offline én online marketing.

Je ziet welke beïnvloedingstechnieken er worden toegepast door bijvoorbeeld supermarkten en grote multinationals. Ontdek de geheimen van o.a. deze technieken:

  • Schaarste
  • Het decoy-effect
  • Loss aversion
  • Het Fear-then-relief effect
  • Social proof
  • En nog vijf interessante technieken
ebookcover beinvloedingstechnieken

Hi! Mijn naam is Wendy Oude Veldhuis en ik ben voor jou beschikbaar als marketingstrateeg, mét 15 jaar ervaring in de reclame en media. 

Daarnaast ben ik afgestudeerd als beïnvloedingspsycholoog. Ik geef marketing masterclasses en inspireer ondernemers en marketingmanagers over marketingpsychologie, PR en marketingstrategie.

Ik ben gek op schrijven en mijn gastblogs (o.a. over marketingpsychologie) zijn gepubliceerd op MarketingTribune, De Ondernemer, Marketingfacts en Pretwerk.nl.

Speciaal voor marketeers, leidinggevenden en ondernemers die next level willen met hun marketing, schreef ik dit e-book. Laat je verbazen door mindblowing onderzoeken en zie hoe deze beïnvloedingstechnieken jouw business binnen no-time beter maken!

null
15 jaar

Ervaring in marketing

5

E-books geschreven

50+

Online artikelen

2

Toffe masterclasses

Welke technieken zet jij straks in?

Dit e-book is natuurlijk niet alleen maar fun, maar leert je ook echt iets over marketingpsychologie en beïnvloedingstechnieken. Met volop voorbeelden uit de praktijk en mijn eigen leven, maar ook met tientallen tips over de toepassing van deze technieken in jouw bedrijf of organisatie. Vul je naam en
e-mailadres hieronder in en ik stuur het e-book naar je toe!

ebookcover beinvloedingstechnieken
Deze website gebruikt cookies