arrow_drop_up arrow_drop_down
wendy oude veldhuis marketingcoach

Marketingcoach

Jouw marketingconsultant voor de beste strategie en uitvoer!

Marketingcoaching, wat is dat?

Marketingconsultant, marketing bureau of marketingcoach?

Het is maar hoe je het beestje noemt. Ik heb gekozen voor marketingcoach, omdat ik graag samen met klanten werk aan hun vragen en uitdagingen. Daarnaast heb ik gemerkt dat het voor ondernemers heel fijn is als er iemand is die ze altijd om hulp kunnen vragen. Al is het maar om te vragen of ik nog een goede fotograaf ken. Een coach is er voor je en verdwijnt niet zodra de opdracht klaar is.

Ik help je weer tot rust te komen. Je krijgt orde in de chaos, ziet mogelijkheden en hebt weer focus. Want er gebeurt véél op gebied van (online) marketing! Alles lijkt belangrijk en de experts schreeuwen dat je hun kanaal moet inzetten om succesvol te worden. Heb jij nog overzicht in alle mogelijkheden? Weet jij nog wat je doelgroep belangrijk vindt en welke kanalen deze mensen gebruiken? Ik denk dat veel ondernemers af en toe twijfelen over hun marketingmiddelen. Voegt het echt iets toe voor je business of ben je gegrepen door een hype en een mooi verkoopverhaal? Dat zoeken we samen uit. 

Hoe ik je help als marketingcoach

Ik ben voor jou beschikbaar als marketingcoach, mét een achtergrond in de reclame en media. We kijken naar jouw huidige situatie en de uitdagingen die je hebt. Ik help je vanaf de basis. 


 In onze eerste strategiesessie bepalen we je doelen, doelgroepen en gaan we aan de slag met archetypes en kernwaarden. Op basis van jouw vraagstuk maken we een actieplan waarbij we samen optrekken om jouw bedrijf flinke stappen te laten maken.

Coaching traject

Hoe de coaching er precies uitziet kan afwijken van onderstaande traject. Als je andere wensen hebt, help ik je daarmee. Laat je het aan mij over? Dan behandelen we in ieder geval deze punten in onze maandelijkse meeting:

- Stand van zaken
- Wat heb je gedaan
- Waar wil je naartoe als alles kan
- Wat zijn je doelen voor aankomende maand
- Welke middelen zet je in
- Welk budget zet je in
- Actieplan

Heb je tussendoor vragen, dan kun je me altijd bellen, appen of mailen. Je hebt een sparringspartner nodig die je snel advies kan geven op het moment dat jij dat wilt. Natuurlijk kijk ik graag met je mee bij belangrijke beslissingen. 

De uitvoering van de stappen kan ik op me nemen met mijn netwerk van specialisten (denk aan SEO-specialisten, fotografen, contentmakers, tekstschrijvers of webbouwers). Natuurlijk mag je dit ook zelf doen met je eigen werknemers of netwerk van specialisten.

Weet je niet precies wat je uitdaging is? Ook geen probleem! Ik ben gewend om problemen concreet te maken, zodat we ook voor jou snel een plan kunnen maken. Wanneer we gaan samenwerken krijg je direct toegang tot mijn e-books, een handleiding persberichten schrijven en diverse tools die ik veel gebruik in mijn werk.

Over jou

We kunnen stappen maken samen als jij de eigenaar of (marketing)manager bent in het MKB. Je hebt ervaring als ondernemer of manager en ik hoef je niet meer te helpen aan een e-mailadres of een website. De basis van je bedrijf is in orde, je weet waar je bedrijf goed in is. Je hebt soms alleen moeite om de juiste kanalen in te zetten, kent niet alle marketing mogelijkheden of je weet nog niet de juiste targets te halen. En eerlijk, je focus ligt soms (of meestal) niet helemaal op marketing. Je bent bereid om hulp te vragen bij een marketingprofessional en je bent er klaar voor succes en structuur. Laten we er samen een mooi traject van maken! 

De 3 populairste marketing trainingen en masterclasses

zakelijk vloggen

Zakelijke video's met je smartphone

Video is hot! Maar hoe speel je daar nou op in? In een dag leer ik je alle basics van zakelijke video's maken met je telefoon!

hoe kom ik in de pers

Hoe je zichtbaar wordt in 

de media

Hoe komt het dat sommige merken of mensen veel in de media zijn en jij niet of nauwelijks? Dat leer ik je in deze training!

neuromarketing en beinvloedingsstijlen

Marketing psychologie en beïnvloedingstechnieken

In deze training leer je alles over beïnvloedingspsychologie die je kunt toepassen in jouw marketing-uitingen!

Deze website gebruikt cookies