Masterclasses & training

Binnen paar uur weer volop marketinginspiratie!

Volg een marketing masterclass of training

Wil je in een dag of dagdeel meer te weten komen over een bepaald marketing gebied? Met de masterclass marketingpsychologie duik je in het brein en de basiskennis over beïnvloeden. Wil je graag meer? Dan is de tweedaagse training beïnvloedingstechnieken absoluut een aanrader! Of wat dacht je van de masterclass zichtbaar in de media? Hier leer je hoe simpel het soms is om de pers te halen.


Ik train 'in huis' bij bedrijven of bij groepen ondernemers, maar deel mijn ervaringen en kennis ook graag met een groter publiek als spreker op events of beurzen. Deze masterclasses en trainingen zijn interessant voor jou:

marketingpsychologie

Marketingpsychologie

Alles over waarom consumenten doen wat ze doen, hoor je in deze masterclass. Hoe werkt ons brein en hoe kun je beslissingen beïnvloeden?
250,-
persbericht schrijven

Training Beïnvloedingstechnieken

In twee dagen tijd krijg jij een volwaardige training marketingpsychologie en beïnvloedingstechnieken. Op locatie of bij mij op kantoor.

250,-
persbericht schrijven

Zichtbaar in de media

Hoe kan het dat het ene merk volop in de pers te vinden is en jij een stuk minder of helemaal niet? Dát geheim leer ik je in deze masterclass of training.
250,-

Wat anderen zeggen over Bureau Snugger

De training die Wendy gaf was heel leerzaam en goed afgestemd op de doelgroep. We konden direct bezig met het uitwerken van opdrachten en teksten voor een persbericht. Het leverde een week later al een publicatie op in de vakbladen.

Hilmer Sikkenga - Eigenaar Camping Midden Drenthe

Wendy  kwam met een keur aan tips & trucs die we de komende tijd gaan implementeren zodat we  nog meer mensen kunnen helpen. Een aanrader voor elke (online) ondernemer die open staat voor de ervaren en frisse blik van iemand van buiten.

marketingcoaching referentie

Stan van Eck - Eigenaar

Happy Weight

De masterclass zat vol met nuttige voorbeelden uit het veld door de vele ervaring van Wendy. Hierdoor en door het interactieve karakter was het erg inspirerend en ging ik echt weg met mogelijke concrete acties voor mijn winkelopening!

Emma Kuipers - Storemanager Decathlon Groningen

Meer weten over een masterclass op maat?