arrow_drop_up arrow_drop_down
zichtbaar in de media

Marketing masterclasses

Binnen paar uur weer volop marketinginspiratie!

Volg een marketing masterclass of training

Wil je in een dag of dagdeel meer te weten komen over een bepaald marketing gebied? Leuk! Ik train 'in huis' bij bedrijven of bij groepen ondernemers, maar deel mijn ervaringen en kennis ook graag met een groter publiek als spreker op events of beurzen. Deze trainingen zijn interessant voor jou:
marketingpsychologie

Marketingpsychologie

Alles over waarom consumenten doen wat ze doen, hoor je in deze masterclass. Hoe werkt ons brein en hoe kun je beslissingen beïnvloeden?
250,-
persbericht schrijven

Zichtbaar in de media

Hoe kan het dat het ene merk volop in de pers te vinden is en jij een stuk minder of helemaal niet? Dát geheim leer ik je in deze masterclass of training.
250,-

Wat anderen zeggen over Bureau Snugger

De training die Wendy gaf was heel leerzaam en goed afgestemd op de doelgroep. We konden direct bezig met het uitwerken van opdrachten en teksten voor een persbericht. Het leverde een week later al een publicatie op in de vakbladen.

Hilmer Sikkenga - Eigenaar Camping Midden Drenthe

Bij de lancering van onze nieuwe sokkencollectie, coachte Wendy ons op gebied van marketing. We hebben influencers ingezet, winacties gedaan en we kwamen al snel in de regionale media. Binnen twee weken was de eerste collectie uitverkocht!

marketingcoaching referentie

John Witteman - Eigenaar

John & Don socks

De masterclass zat vol met nuttige voorbeelden uit het veld door de vele ervaring van Wendy. Hierdoor en door het interactieve karakter was het erg inspirerend en ging ik echt weg met mogelijke concrete acties voor mijn winkelopening!

Emma Kuipers - Storemanager Decathlon Groningen

Meer weten over een masterclass op maat?

Deze website gebruikt cookies