arrow_drop_up arrow_drop_down

Elke dag een supergoede

tip uit de Marketing Adventkalender

Na het succes van vorig jaar, maak ik je dit jaar zeker weer blij met een gloednieuwe Marketing Adventkalender 2020! Elke dag in december open je een vakje en krijg je gratis een superrrrgoede tip over:

  • Marketingstrategie
  • Handige marketingtools
  • Mindblowing beïnvloedingstechnieken
  • Je business boosten
  • Je zichtbaarheid

Natuurlijk ontvang je óók nog al mijn e-books. Een hele berg cadeaus, gratis en voor niks. Dus schrijf je snel in en we zien elkaar van 1 t/m 23 december in je mailbox!

marketingadventkalender

Hi! Mijn naam is Wendy Oude Veldhuis en ik ben voor jou beschikbaar als marketingstrateeg, mét 15 jaar ervaring in de reclame en media. 

Daarnaast rond ik dit najaar de opleiding tot beïnvloedingspsycholoog af. Ik geef marketing masterclasses en help ondernemers en marketingmanagers met hun marketingstrategie en de keuze voor marketingmiddelen.

Ik ben gek op schrijven en mijn gastblogs (o.a. over marketingpsychologie) zijn gepubliceerd op Marketingfacts, MarketingTribune, De Ondernemer en Pretwerk.nl.

Speciaal voor marketeers, leidinggevenden en ondernemers die next level willen met hun marketing, maakte ik de marketing adventkalender.

Elke dag een gratis tip in je mailbox van 1 t/m 23 december 2020! Uitschrijven kan natuurlijk op elk moment, maar dan mis je wél alle fun... 

wendy marketing adventskalender
15 jaar

Ervaring in marketing

5

E-books geschreven

50+

Online artikelen

2

Toffe masterclasses

Welke technieken of tools zet jij straks in?

De Marketing Adventkalender is natuurlijk niet alleen maar fun, je leert een heleboel over marketingpsychologie, marketingstrategie, tools en je business boosten. Met volop voorbeelden uit de praktijk en mijn eigen leven, maar ook met tientallen tips over de toepassing  in jouw bedrijf of organisatie. Vul je naam en e-mailadres hieronder in en je ontvangt de tips uit de marketing adventkalender in je mail!

marketingadventkalender
Deze website gebruikt cookies